Coaches


Dennis Tanamal

Box owner & coach

Sinds kleins af aan ben ik bezig met sport. Onder andere voetbal, karate, fitness. Ik ben fitness intructeur en personal trainer geweest en heb spinning lessen gegeven. Uiteindelijk heb ik Crossfit ontdekt in Amerika. Van nature ben ik iemand die anderen wil helpen. Met Crossfit ben ik eerst mijzelf en daarna anderen nog beter en specifieker gaan helpen, zowel fysiek als mentaal.

Er is voor mij niks mooiers en dankbaarder om iedereen te helpen zijn of haar leven zo fit mogelijk te kunnen doorstaan. Natuurlijk hebben wij allemaal onze ups en downs. Als je jezelf ook in mindere tijden kunt vasthouden aan de trainingen, je doelen toch weet te bereiken door niet snel op te moeten geven, dan kan je daar kracht uit te putten. Dat is mijn motivatie.

Crossfit heeft mij de sport gebracht waar ik mijzelf en anderen beter heb zien worden.  Ook bewuster leven en bewegen en vooral het beste uit jezelf en elkaar te halen.  Als we onze doelen in het leven kunnen bereiken door dit samen te doen, dat is altijd prettiger dan alleen. Niks in het leven komt vanzelf, we moeten het allemaal zelf doen. Waarom dit niet met velen te delen onder een dak bij CFC.

Mijn heaven on earth is this place.

Opleidingen:
  • Crossfit Level 1 Trainer Califiornia
  • Crossfit Level 2 Trainer Neurenberg
  • Crossfit mobility course Neurenberg
  • Crossfit Olympic Lifting Certification Copenhagen
  • Crossfit Gymnastics Certification Copenhagen
  • Strongman course with Rob Orlando in Engeland
  • Sport en Voeding AFN
  • Power Cycling A en B AFN
  • Fitness Instructeur (A) AFN

 

 

Lisa van Zanten

Al mijn hele leven ben ik bezig met sport. Na jaren te hebben gezwommen ben ik ook actief geweest op het basketbalveld. Tot ik CrossFit ontdekte en sindsdien draait bij mij elke dag om CrossFit. Omdat ik ook fysiotherapeut ben, ben ik altijd alert op het bewegend functioneren van ieder individu.
Ik ben dan ook een enorme voorstander van functioneel trainen en om op verantwoorde wijze fit te worden. Ik ben er super trots op om deel uit te maken van de CrossFit Culemborg community en als coach mensen te mogen helpen (nog) beter te bewegen, doelen te bereiken en het uiterste uit hun zelf te halen!

Opleidingen:

 

 

Jan van Snippenberg

Vroeger heb ik veel gezwommen en aan judo gedaan. Daarna een lange tijd niets. Tot ineens toch het besef daar is dat er wat moet veranderen. Iets waarin veel mensen zich misschien wel zullen herkennen. Na enige tijd te hebben rond gelopen in de sport school ben ik vijf jaar geleden als groentje begonnen bij CFC en nooit meer weggegaan. Bij CFC heb ik in ieder geval de hulp gekregen die ik destijds nodig had. Ik ben dus echt een trainer uit de eigen kweek. Omdat ik dezelfde weg heb afgelegd weet ik hoe belangrijk het is om als beginnende atleet die helpende hand aangereikt te krijgen. Na verloop van tijd zie je mensen groeien, sterker worden en meer zelfvertrouwen krijgen. Er is niets mooier dan het gelukkige en verbaasde gezicht van iemand te zien die zijn eigen verwachtingen overtreft. Dat is gewoon genieten en daar doe ik het voor.

 

Opleidingen:
 • Crossfit Level 1 Trainer