Samenwerkingsverbanden


Fysiotherapie aan de Lek

Fysiotherapie aan de Lek is gevestigd de ruimte van CrossFit Culemborg. Door deze kruisbestuiving tussen fysiotherapie en training is er de mogelijkheid om gericht te werken aan herstel.

Actief werken aan herstel

Fysiotherapeut en coach Lisa van Zanten streeft naar een doelmatige en functionele aanpak om je klacht zo snel mogelijk te verhelpen. Het doel is hierbij om je klacht onder begeleiding zelf onder controle te brengen én te houden. Door een actieve hands-on behandeling en begeleiding tijdens het bewegen wordt je voorbereid om je dagelijkse- en sportactiviteiten weer op te kunnen pakken.

Meer informatie vind je op de website van Fysiotherapie aan de Lek. 

 

 

CD4fit

Steeds meer sporters maken gebruik van professionele begeleiding bij training en wedstrijden. Dit geldt niet alleen voor de professionele sporter, maar in toenemende mate ook voor vrijetijdssporters. Sportmassage is een belangrijk onderdeel bij deze begeleiding.

De sportmassage zorgt voor ontspanning en heeft een gunstige invloed op de prestaties. Daarnaast kan sportmassage ook de blessurekans verkleinen door het opsporen en terugdringen van over-trainingseffecten.

Bij intensieve training en wedstrijden bevordert de sportmassage bovendien het herstelproces.

Meer informatie vind je op de website van CD4fit.