Word lid!


Momenteel zijn wij bezig met het maken van een nieuwe website waardoor er nu enkel via deze link ingeschreven kan worden. Deze link stuurt je door naar SportBitt, ons inschrijfsysteem. Bij je registratie zit standaard een introductiepakket gekoppeld.

 

Het introductiepakket bestaat uit drie beginnerslessen van twee uur. In deze beginnerslessen stomen we je klaar voor het echte werk zodat je kennis hebt van alle basisbewegingen en deze veilig kunt uitvoeren. De wachttijd voor de start van de beginnerslessen is maximaal vier weken. De beginnerslessen vinden plaats op zaterdag van 12.00 – 14.00. Wil je deze tijd niet wachten of komt zaterdag je niet uit? Dan bieden we je de optie om, afhankelijk van je beweeglijkheid, in gemiddeld twee personal training sessies de basisbewegingen te leren. De kosten voor het introductiepakket bedragen €70, de kosten voor een personal training bedragen €60 per uur.

Om te beginnen met de beginnerslessen dien je eerst een account aan te maken in SportBitt. Wanneer je geen gebruik maakt van de beginnerslessen maar via personal training de basisbewegingen wilt leren dan wordt door ons het tarief van het introductiepakket later gewijzigd in een personal training. Na afronding van één van deze twee opties kan er een abonnement naar keuze worden aangeschaft. Deze kan elk moment worden gewijzigd. Na de registratie van je account kun je je via de INLOGGEN button (rechts boven op de website, of download de app) inloggen via SportBitt en je inschrijven voor de beginnerslessen. Na afronding van de beginnerslessen kun je je op dezelfde wijze inschrijven voor de gewone workouts.

Mocht je meer willen weten over CrossFit Culemborg of eerst een proefles willen om CrossFit te ervaren? Mail dan naar info@crossfit-culemborg.nl, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!